úterý 10. ledna 2017

Big Tasty Bacon, McDonald's

Stálá nabídka

Každý řetězec rychlého občerstvení musí mít alespoň jeden přežírací sendvič, který si dáte, pokud máte opravdu velký hlad. Pro KFC je tímto sendvičem Grander Texas. Těžko říct, který sendvič je v tomto ohledu nejvíce reprezentativní pro Burger King, protože v úvahu jich připadá hned několik - Trojitý Whopper, Big King XXL, Angus XT Slanina&Sýr nebo třeba Dvojitý Steakhouse Burger. V McDonald's je tímto sendvičem Big Tasty Bacon.



Z pojmenování je jasné, co od tohoto burgeru očekávat. Je to ten největší, který si zde můžete objednat. Maso váží třetinu libry a je opravdu velké. Zároveň je to nejdražší maso v celém provozu - jedno přijde na 15 korun. Velké maso samozřejmě vyžaduje velkou housku. Kromě toho v něm najdete slušné množství zeleniny - salát iceberg, dva plátky rajčete a čerstvou bílou cibuli. Maso je z obou stran obloženo ementálem, kterého zde najdeme celkem tři plátky. Druhé slovo v názvu je odvozeno od názvu omáčky, která je pro tento sendvič specifická. Její chuť není lehké popsat, každopádně název Tasty Sauce mluví za vše. Zatímco omáčku na BigMaca si můžete udělat i doma, u této se vám to podaří asi těžko. A na závěr tu máme slaninu - té se zde nachází celkem tři plátky. Zaměstnanci v kuchyni by vám je měli rozložit pěkně vedle sebe.

Všechny suroviny dohromady tvoří skvělou kombinaci. Big Tasty Bacon je bezpochyby to nejlepší, co zde můžete ochutnat. Velice příznivý je i poměr cena/výkon. Zatímco po Big Mac menu můžete mít ještě pořád hlad, u Tastyho takové obavy mít nemusíte. Samostatně vás vyjde na rovných 100 Kč pokud se rozhodnete dát si velké menu, zaplatíte 139 Kč.

Pokud jste také příznivci Tastyho, určitě vás potěší zpráva, že příští sezónní nabídkou zlatých oblouků jsou variace na tento sendvič.

Žádné komentáře:

Okomentovat