čtvrtek 5. ledna 2017

Kyblík pro jednoho, KFC

BEST OF

Poslední novinkou KFC v roce 2016 byl kyblík pro jednoho, který nesl podtitul Best Of KFC. Co se týče složení, žádné velké překvapení se nekoná - v kyblíku najdete porci kuřete Kentucky, dvě Hot Wings, 45 gramů Bites a malé hranolky.

Pokud by vám to bylo málo, můžete si za příplatek 10 korun hranolky zvětšit stejně jako u B-smartu. Za 20 korun si můžete dokoupit bezedný kelímek a za dalších 29 dokoupit navíc křídla, stripsy nebo cokoliv jiného. Navíc se nemusíte bát, že byste na některé z možných vylepšení zapomněli - obsluha je vám velice pravděpodobně nabídne sama.



Trochu zarážející je, že v kyblíku, který má obsahovat to nejlepší z KFC, chybí stripsy, které jsou základem pro několik kyblíků a sendvičů v nabídce, ať už je to Twister, Qurrito nebo třeba Longer.

Jako celek si kyblík pro jednoho zaslouží kladné hodnocení. Pokud se z B-smartu nenajíte a dávat si celé menu s jedním druhem masa vás neláká, rozhodně byste ho měli zkusit. Co se týče chuti, je velice podobný kyblíku Classic. Porce kuřete je zcela nepikantní, Bites jsou lehce pikantní a křídla pálí pořádně. Velice příznivá je i cena; kyblík jako takový stojí 89 korun. Pokud si ho dáte i s většími hranolky a pitím, dostanete se na 119 korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat